top of page

IUMEPR.COM Group

Public·9 members

[Colectia Filme Romanesti] Pescuit Sportiv 2009...


Filmele romanesti dupa revolutie sunt in mare parte niste mizerii sinistre.Toate dar dar absolut toate sunt facute pentru festivaluri, premii si flatulente din acestea.Oricat de prost a fost Sergiu Nicolaescu macar a facut niste filme vizionabile.
[Colectia Filme Romanesti] Pescuit sportiv 2009...Ideea e ca nu ar da nimeni bani. Da, mi-ar placea si mie sa am o arhiva mare de filme romanesti disponibile prin VoD, as da bani sa le vad. Pana si pe filmele alea comuniste cu santiere si basculante as da bani, doar ca sa ma rad la ele, dar suntem putini astia care vrem asa ceva. Suntem mult prea putini ca sa merite efortul oricui.


Ca peste tot exceptiile confirma regula, exista filme romanesti reusite in fiecare categorie si in plus exista si acele cateva bijuterii care puncteaza la ambele categorii foarte bine. dar in general sunt exceptii.


Cu ocazia episodului Dragnea-Grindeanu la pescuit de știucă în Delta Dunării, guvernatorul Baboianu i-a criticat pe cei doi pentru că nu au dat exemplu de pescuit sportiv, arătând cum eliberează știucile prinse. 041b061a72


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    Group Page: Groups_SingleGroup
    bottom of page